Tietosuojaseloste

1 ESITTELY

Easee AS (yritystunnus 920 292 046) (”Easee”) kerää henkilötietoja tuotteiden myynnin ja veloituspalveluiden tarjoamisen, käyttäjäprofiilien luomisen Easee App sovelluksessa / pilvipalvelu Cloudissa / Easee Portalissa, asiakastuen tarjoamisen, uutiskirjeiden ja rekrytoinnin yhteydessä. Easee on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, mikä tarkoittaa, että Easee määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja keinot. 

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa henkilötiedoista, joita Easee kerää, käsittelee ja luovuttaa, henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja niihin liittyvistä oikeuksistasi. Easee käsittelee henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. 

Easee on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai siitä, miten Easee käsittelee henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja. 

Osoite: Easee AS, Grenseveien 19, 4313 Sandnes, Norge 

 Sähköposti: gdpr@easee.no 

2 HENKILÖTIETOJEN HALLINTA, TARKOITUS JA OIKEUDELLISET PERUSTEET

Easee käsittelee henkilötietoja yksityisasiakkaista, yritysasiakkaidemme yhteyshenkilöistä, toimittajista ja muista yhteistyökumppaneistamme, uutiskirjeidemme tilaajista, Easeen verkkosivujen käyttäjistä, jotka ovat hyväksyneet evästeet, sovelluksen ja pilviratkaisun käyttäjistä sekä muista Easeen yhteydenotoista, jotka tapahtuvat esimerkiksi Easeen verkkosivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Jos haet Easeen avointa työpaikkaa, käsittelemme henkilötietojasi osana työhakemuksesi arviointia. 

Easee kerää henkilökohtaisia ​​tietojasi eri tavoilla, esimerkiksi tiedoista, jotka annat tuotteidemme oston yhteydessä, kun rekisteröit käyttäjäprofiilin, verkkosivustoltamme, Easee-sovelluksen tai Easee-portaalin käytöstä, kanssasi tapahtuvasta kirjeenvaihdosta puhelimitse / sähköpostilla / yhteydenottolomakkeella verkkosivuillamme sekä toimittajien, yritysasiakkaiden tai muiden kumppaneiden kanssa tekemämme yhteistyön yhteydessä, jolloin saamme henkilötietosi suoraan sinulta, työnantajaltasi tai asiakkaaltasi. Jos haet Easeeen avointa työpaikkaa, voimme kerätä henkilötietoja hakemuksessasi antamistasi tiedoista ja suosituksista. 

Huomioithan, että sinulla ei ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja Easeelle. Lähettämättä henkilökohtaisia ​​tietojasi et kuitenkaan voi käyttää Easee-sovellusta ja Easee Cloudia, eikä Easee voi tarjota sinulle asiakastukea tai vastata pyyntöihisi. 

Easee käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavilla laillisilla perusteilla: 

Verkkokaupan myynti, jossa käsitellään nimiä, yhteystietoja, luottokortti- ja maksutietoja jne. Oikeusperuste tällaiselle käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artiklan kohta 6.1 b, koska käsittely on tarpeen ostosopimuksen täyttämiseksi, joka on tehty kanssasi, kun ostit jotain meiltä, mukaan lukien tuotteen toimittamisen ja sovitun ostohinnan laskuttamisen. 
 
Easeen sovelluksen ja pilviratkaisun tarjoaminen ja hallinta Easee-käyttäjätililläsi, jossa hallitaan latausaseman tai muiden tuotteiden yksityisten omistajien ja ylläpitäjien nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita sekä käyttäjiä, joilla on pääsy tuotteeseen. Lisäksi myös asennuskohteen osoitteet ja tekniset tiedot, tiedot tiloihin asennetuista tuotteista, kulutus- tai käyttöhistoriasta, asiakkaan ostohistoriasta, sarjanumerosta, asiakasnumerosta, avain-tageissa olevista nimistä ja tunnisteista, tuotteen likimääräisestä sijainnista ja diagnostisista tiedoista käsitellään myös. Jos tuote on yhdistetty WiFi -verkkoon, verkon SSID ja salasana käsitellään. 

Käyttäjäprofiilia rekisteröidessä tarvitsemamme henkilötiedot ovat välttämättömiä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja käyttäjäprofiilin väärinkäytön tai kopioimisen estämiseksi. 

Tämän käsittelyn oikeusperusta on art. 6.1 b GDPR:ssä, kun käsittely on tarpeen kanssasi Easeen käyttöliittymän ja pilviratkaisun käyttöä koskevan sopimuksen tai kanssasi tuotteemme ostamisen yhteydessä solmitun sopimuksen täyttämiseksi, toinen perusta on Art. 6.1 f GDPR:ssä, perustuen oikeutettuun, etujemme mukaiseen IT- ja tietoturvaan sekä hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen, esimerkiksi antamalla sinulle mahdollisuus päivittää henkilötietosi Easee App -sovelluksessa. 

Vastaukset muihin saamiimme tiedusteluihin, joissa käsittelemme nimiä, sähköpostiosoitteita ja/tai puhelinnumeroita ja kaikkia kyselyyn tai valitukseen sisältyviä henkilötietoja. Tämän käsittelyn oikeusperusta on art. 6.1 f GDPR:ssä, joka perustuu oikeutettuun, etujemme mukaiseen tapaan vastata tiedusteluihin tai valituksiin ja käsitellä niitä. 

Yritysasiakkaiden, tavarantoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden suhteiden hallinnointi, jossa käsitellään yritysasiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden kumppaneidemme yhteyshenkilöiden (esim. työntekijöiden) nimiä ja yhteystietoja, sopimuksiin sisältyvien henkilötietoja, uutiskirjeitä, laskuja tai kokouspöytäkirjoja jne. Tämän käsittelyn oikeusperusta on art. 6.1 f GDPR:ssä, joka perustuu oikeutettuun etuumme hoitaa suhteitamme yritysasiakkaiden, tavarantoimittajien ja muiden kumppaneidemme kanssa, mukaan lukien yhteydenpito yhteyshenkilöidemme kanssa. 

Uutiskirjeiden lähettäminen, jossa käsitellään nimiä ja sähköpostiosoitteita uutiskirjeidemme lähettämiseksi sinulle edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi uutiskirjeiden vastaanottamiseen. Jos olet suostunut tietojesi käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla uutiskirjeiden vastaanottamiseksi, tämän laillinen perusta on GDPR:n art. 6.1 a (suostumus). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa Easeeen pilviratkaisun kautta tai ottamalla meihin yhteyttä tässä tekstissä annettuun osoitteeseen. 

Easeen palveluiden parantaminen, jossa teknisten analyysien sisältämiä henkilötietoja, lokeja ja Easee App -sovelluksen tai Easee -portaalin käyttöä koskevia tietoja hallitaan tilastojen ja analyysien tuottamiseksi palveluidemme ja käyttökokemuksen parantamiseksi sekä palvelun vakauden varmistamiseksi. Henkilökohtaisia ​​tai teknisiä tietoja tällaisiin tarkoituksiin käytetyistä laitteistasi kerätään ja salataan, jotta sinua ei voida tunnistaa yksityishenkilöksi palveluidemme parantamisen perustaksi luotujen tilastojen tai analyysien perusteella. 

Huomaa, että osa tuotteistamme on varustettu asentoantureilla, jotka mahdollistavat tuotteen asennuspaikan tunnistamisen. Vaikka et olisi antanut meille osoitettasi käyttäjäprofiilissa, pystymme tunnistamaan tuotteen sijainnin sen mobiiliyhteyden kautta. Nämä tiedot on annettu turvallisuussyistä, eikä niitä koskaan käytetä muuhun tarkoitukseen kuin vianetsintään ja tuotteidemme parantamiseen. 

Yllä olevan käsittelyn oikeusperusta on art. 6.1 f GDPR:ssä, jossa oikeutettu etumme on optimoida ja varmistaa palvelumme vakaus. 

Parantaaksemme verkkosivustoamme ja käyttökokemustasi Easee käyttää evästeitä ja muita tiedonkeruumenetelmiä. Löydät lisätietoja evästeistä selaimesi ohjetoiminnosta. 

Rekrytointi avoimiin työpaikkoihin, joissa käsittelemme CV:t, arvosanat, hakemuksesi, todistukset, suositukset (jotka annat) ja muut tiedot, joita voit antaa. Seurauksena tällaisten tietojen toimittamatta jättämisestä on, että emme välttämättä harkitse hakemustasi tai tarjoa sinulle työpaikkoja Easeelta. Henkilötiedot kerätään hakijalta tai toimitetuista suosituksista. Tällaisen käsittelyn oikeusperusta on Art. 6.1 b GDPR:ssä, koska käsittely on tarpeen sopimuksen tekemiseksi kanssasi pyynnöstäsi. Hakemalla avointa työpaikkaa yrityksestämme ja toimittamalla meille asiakirjat, uskomme, että pyydät meidän arviomme oheisista asiakirjoista, jotta voit osallistua haastatteluihin ja jotta voimme soittaa suosittelijoillesi työsopimuksen solmimista varten. Jos olet antanut suostumuksesi säilyttää hakemustietosi rekrytointiprosessin jälkeen yli vuoden ajan mahdollisia tulevia avoimia työpaikkoja varten, oikeusperusta on GDPR:n 6.1 a (suostumus). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tässä tekstissä annettuja yhteystietoja käyttäen.  

Lakisääteisten vaatimusten ja lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen, kuten lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen sovellettavan kirjanpitolainsäädännön ja viranomaisten perimien maksujen mukaisesti. Näissä tapauksissa käsittelyn oikeudellinen perusta on art. 6.1 c GDPR:ssä. 

Pidätämme Easeen tai kolmansien osapuolien oikeudet perustaa, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaateita, joita katsomme olevan tai jotka asiakkaat, tavarantoimittajat, kumppanit, muut kolmannet osapuolet tai viranomaiset osoittavat meitä vastaan. Tämän käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n art. 6.1 f, joka perustuu oikeutettuun etuumme perustaa, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia oikeuksiemme tai kolmannen osapuolen oikeuksien suojelemiseksi. 

3 SÄILYTYSAIKA

Easee säilyttää henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeen yllä kuvattujen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi ja poistaa henkilötiedot pääsääntöisesti kolmen vuoden kuluessa Easeen sovelluksen ja/tai pilviratkaisun käyttöä koskevan sopimuksen päättymisestä tai yksittäisen käyttäjän pyynnöstä. 

Asiakastuen sähköpostiosoitteeseen lähetetyt asiakkaiden sähköpostit säilytetään enintään kolme vuotta tapauksen ratkaisupäivästä lukien. 

Jos henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on suostumus, Easee lopettaa henkilötietojen käsittelyn, jos suostumus peruutetaan. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. 

Työnhakijoita koskevien henkilötietojen osalta henkilötietoja säilytetään rekrytointiprosessin ajan. Jos työnhakija ei ole Easeeen palveluksessa, henkilötiedot poistetaan kuuden kuukauden kuluessa työtehtävän täyttämisestä, ellei työnhakija ole antanut suostumustaan ​​lisäsäilytysaikaan. 

Huomioithan kuitenkin, että henkilötietojen säilyttämisen jatkaminen voi olla tarpeen Easeen lakisääteisten velvoitteiden vuoksi, esim. säilytys kirjanpidollisista syistä tai edunsaajan oikeutettujen etujen vuoksi, esim. oikeudellisen vaatimuksen esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 

Anonymisoituja tietoja eli tietoja, joita ei voida yhdistää luonnolliseen henkilöön, voidaan myös säilyttää edelleen. 

4 HENKILÖTIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Easee luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille vain siltä osin, kuin Easeella on siihen laillinen peruste. 

Easee käyttää tietojenkäsittelijöitä henkilötietojen keräämiseen, tallentamiseen tai muutoin käsittelemiseen puolestamme, mukaan lukien hosting-palveluihimme liittyvät asiat jne. Suhdetta tällaisiin palveluntarjoajiin säätelee tietojenkäsittelysopimus, joka muun muassa varmistaa luottamuksellisuuden ja tietoturvan koskien henkilötietojasi. 

Henkilötietojasi voidaan käsitellä tai säilyttää EU/ETA-alueen ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa Easee varmistaa, että henkilötiedoilla on asianmukaiset takuut, tekemällä EU:n vakiosopimuslausekkeita tällaisista siirroista tai siirroista Euroopan komission hyväksymiin maihin. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja. 

Easee voi luovuttaa henkilötietoja viranomaisille noudattaakseen lakisääteisiä vaatimuksia tai viranomaismääräyksiä, esim. täyttää sovellettavan kirjanpito- tai verolainsäädännön mukaiset velvoitteet. Tällaisissa tapauksissa toimivaltaiset viranomaiset ovat vastuussa annettujen henkilötietojen käsittelystä. 

5 TURVALLISUUS

Easee arvostaa tietosuojaoikeuksiasi ja on ryhtynyt kohtuullisiin toimiin suojellakseen käyttäjien yksityisyyttä, mukaan lukien fyysisten, teknisten ja yhteisöllisten toimenpiteiden toteuttaminen estääkseen tallennettujen tietojen katoamisen, muuttamisen, varastamisen ja luvattoman pääsyn tietoihin, sekä tietojen muunlaisen hallinnan. 

6 AMMATTIMAISTEN LATAUSJÄRJESTELMIEN OMISTAJAT JA YLLÄPITÄJÄT 

Huomioithan, että ammattimaista latausjärjestelmää käytettäessä historiallisia lokitietojasi ja latauspassiin liittyviä käyttäjätietoja käsittelee latausjärjestelmän omistaja tai ylläpitäjä. Käyttäjätiedot sisältävät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimen, Easee Key -avaimen käyttäjätunnuksen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. 

Tällaisia ​​tietoja käsitellään yleensä laskutusta ja tilastollisia ja teknisiä tarkoituksia varten, mukaan lukien maksukyvyn varmistaminen ja vastaavat toimenpiteet. Asianomaiset ammattimaiset latausjärjestelmät ovat vastuussa tällaisten henkilötietojen käsittelystä. Ota yhteyttä latausjärjestelmien ylläpitäjiin saadaksesi lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä. 

7 LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLIEN VERKKOSIVUILLE, PALVELUIHIN JA SOSIAALISEN MEDIAN ALUSTOILLE 

Easeen verkkosivusto ja sovellus voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai ulkoisiin palveluihin. Näillä verkkosivustoilla ja palveluilla on omat tietosuojakäytäntönsä, jotka kuvaavat, kuinka henkilötietoja kerätään ja käsitellään. Jos annat henkilötietojasi tällaisille kolmansien osapuolien verkkosivustoille, tietojen käsittelyyn sovelletaan kyseisen verkkosivuston tietosuojakäytäntöä. Easee ei ole vastuussa tällaisista kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden henkilötietojen käsittelystä. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytännön ja tällaisten verkkosivustojen käyttöehdot, kun vierailet verkkosivustolla ja käytät sitä. Esimerkki tällaisesta palvelusta voisi olla Upvoty, jonka avulla kerätään palautetta ja ideoita tuotteistamme ja palveluistamme. 

Jos ”tykkäät” Easeen Facebook -sivuista, liityt seuraajaksi tai jäseneksi Easeeen Facebook-sivulle tai Easeen profiileille muilla sosiaalisen median alustoilla, nämä tiedot jaetaan nykyisen alustan kanssa. Sama koskee julkaisemaasi sisältöä ja julkaisuja, joista pidät tällaisilla sosiaalisen median alustoilla. Easee ja kyseinen alusta ovat vastuussa henkilötiedoista, joita se kerää ja käsittelee tällaisilta sosiaalisen median alustoilta. Easee käyttää Easeen profiileihin julkaistuja tietoja sosiaalisen median alustoilla ymmärtääkseen palautetta ja reaktioita Easeen tuotteisiin ja palveluihin, mutta ei lataa, tallenna tai kokoa tällaisia ​​tietoja. Easee käyttää Facebook Pixeliä ja Google Analyticsia markkinointitarkoituksiin. Lisätietoja siitä, miten sosiaalisen median alustat käsittelevät henkilötietoja, löytyy kunkin alustan tietosuojakäytännöstä. 

8 SINUN OIKEUTES

Rekisteröitynä käyttäjänä sinulla on oikeus päästä käsiksi käsittelemiimme, sinua koskeviin henkilötietoihin, pyytää Easeeta päivittämään tai korjaamaan henkilötietojasi ja/tai peruuttamaan käsittelyyn antamasi suostumus. Joissain tapauksissa sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä ja/tai pyytää tietojen siirrettävyyttä. Voit ottaa yhteyttä Easee:hen käyttääksesi oikeuksiasi, käyttämällä yllä kohdassa 1 olevia yhteystietoja. 

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos uskot, että Easeen henkilötietojesi käsittely rikkoo asiaankuuluvia tietosuojalakeja. Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto. (tietosuoja.fi) 

9 EI AUTOMAATTISTA PÄÄTÖKSENTEKOA 

Emme aio käyttää sinulta kerättyjä henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoprosessiin (mukaan lukien profilointi). 

10 MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN 

Easeen tietosuojakäytäntö löytyy Easeen verkkosivun alalaidasta, tai kun rekisteröidyt Easeen pilveen. Mikäli Easee tekee muutoksia henkilötietojen käsittelyyn, tämä teksti päivitetään ja muutoksesta tiedotetaan verkkosivuilla tai käyttämällä yhteystietojasi. 

Jos henkilötietojen käsittelyssä tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät suostumustasi, keräämme suostumuksesi ennen käsittelyn aloittamista. 

11 GOOGLE TAG MANAGER

Tämä verkkosivusto käyttää Google Tag Manageria, jonka valmistaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (”Google”). Kyseinen palvelu mahdollistaa verkkosivujen tunnisteiden käsittelyn käyttöliittymän kautta. Google Tag Manager ottaa käyttöön vain tageja. Tämä tarkoittaa, että evästeitä ei käytetä ja vain käyttäjän IP-osoite siirretään Googlelle yhteyden muodostamista varten. Google Tag Manager käynnistää muita tageja, jotka puolestaan ​​voivat kerätä tietoja. Google Tag Managerilla ei kuitenkaan ole pääsyä näihin tietoihin. Jos deaktivointi tehdään verkkotunnus- tai evästetasolla, se säilyy kaikissa seurantakoodeissa niin kauan kuin ne on otettu käyttöön Google Tag Managerissa. 

Käytämme Google Tag Manageria oikeutetun etumme perusteella GDPR:n Art. 6.1 f. Laillinen etumme tässä on mahdollistaa muiden verkkosivustotyökalujen tekninen integrointi. Koska IP-osoite välitetään Googlelle Yhdysvalloissa, tarvitaan lisäsuojamekanismeja GDPR:n mukaisen tietosuojan tason varmistamiseksi. Tämän takaamiseksi olemme sopineet toimittajan kanssa vakiotietosuojalausekkeista GDPR:n Art. 46. ​​2 c. Nämä lausekkeet velvoittavat tietojen vastaanottajan Yhdysvalloissa käsittelemään tietoja Euroopassa vallitsevan suojatason mukaisesti. Tapauksissa, joissa tätä ei voida taata edes tämän sopimuksen jatkamisen kautta, yritämme hankkia lisävakuutuksen vastaanottajalta Yhdysvalloissa. 

12 GOOGLE ANALYTICS

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, Internet-analytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (”Google”). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja ”evästeitä” ja verkkosignaaleja. 

Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi ja luodakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta. Google käyttää näitä tietoja myös tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle lisäpalveluita, jotka liittyvät verkkosivuston ja Internetin käyttöön. Selaimestasi Google Analyticsin yhteydessä lähetettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Käsittely tapahtuu GDPR:n Art. 6.1 a kohdan mukaisesti, joka koskee suostumuksesi oikeusperustaa. 

Käytämme vain Google Analyticsia, jossa IP-anonymisointi on käytössä. Tämä tarkoittaa, että Google käsittelee IP-osoitteesi vain lyhennetyssä muodossa. 

Olemme tehneet palveluntarjoajan kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, jossa sitoudumme suojaamaan asiakkaidemme tietoja emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. 

Koska henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, tarvitaan lisäturvatoimenpiteitä GDPR:n mukaisen tietosuojan tason varmistamiseksi. Tämän takaamiseksi olemme tehneet toimittajan kanssa GDPR:n art. 46. ​pykälän ​2 c mukaisia ​​vakiosopimuslausekkeita. Nämä velvoittavat tietojen vastaanottajan Yhdysvalloissa käsittelemään tietoja Euroopassa vallitsevan suojatason mukaisesti. Tapauksissa, joissa tätä ei voida taata edes tämän sopimuksen pidentämisen kautta, yritämme saada lisävakuutuksen vastaanottajalta Yhdysvalloissa. 

Användarvillkoren för Google Analytics och information om dataskydd kan nås via följande länkar:
http://www.google.com/analytics/terms/
https://policies.google.com/privacy

Informationen kommer att raderas så snart den inte längre behövs för det ändamål för vilken den samlades in. Data på användar- och händelsenivå relaterade till cookies, användar-ID:n (t.ex. User ID) och reklam-ID:n (t.ex. DoubleClick-cookies, Android Advertising ID, IDFA) raderas inom 14 månader efter insamling.

Du kan förhindra att cookies lagras genom att ändra webbläsarens inställningar. Observera dock att om du gör det så kan du kanske inte använda alla funktioner på denna webbplats utan begränsningar. Du kan också hindra Google från att samla in data som genereras av cookies och att analysera din aktivitet på webbplatsen (inklusive din IP-adress) och bearbeta dessa data, genom att ladda ner och installera den webbläsarplugin som finns tillgänglig på https://tools.google.com /dlpage/gaoptout.

Google Analyticsin käyttöehdot ja tietosuojatiedot ovat saatavilla seuraavien linkkien kautta:

http://www.google.com/analytics/terms/
https://policies.google.com/privacy

Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Evästeisiin liittyvät käyttäjä- ja tapahtumatason tiedot, käyttäjätunnus (esim. User ID) ja mainostunnus (esim. DoubleClick-evästeet, Android-mainostunnus, IDFA) poistetaan 14 kuukauden kuluessa keräämisestä. 

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaa kuitenkin, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia ilman rajoituksia. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeiden tuottamia tietoja ja analysoimasta toimintaasi verkkosivustolla (mukaan lukien IP-osoitettasi) ja käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla osoitteessa https://tools.google.com /dlpage/gaoptout. 

13 GOOGLE ADS REMARKETING

Sivustomme käyttää Google Ads -uudelleenmarkkinointia. Toimittaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. 

Edellyttäen, että annat meille suostumuksesi, tämän työkalun avulla Google Ads Remarketingin avulla luodut mainosyleisöt voivat muodostaa yhteyden Google AdWords- ja Google DoubleClick -laitteiden ominaisuuksiin. Oikeusperusta tälle on GDPR:n art. 6.1 a mukainen suostumuksesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kiinnostuksen kohteeksi räätälöityjä mainosviestejä, jotka on räätälöity sinulle aiemman käyttösi ja selauskäyttäytymisesi mukaan suljetulla laitteella (esim. matkapuhelimella), voidaan näyttää myös toisella suljetulla laitteellasi (esim. tabletilla tai PC:llä). 

Jos olet antanut suostumuksesi, Google yhdistää verkkoselaimesi lokit Google-tiliisi tätä tarkoitusta varten. Tällä tavalla samat henkilökohtaiset mainosviestit voivat näkyä kaikissa päätelaitteissa, joihin kirjaudut sisään Google-tililläsi. 

Tämän ominaisuuden tukemiseksi Google Analytics kerää todennettuja käyttäjätunnuksia, jotka on väliaikaisesti linkitetty Google Analytics -tietoihimme, jotta voidaan määrittää ja luoda usean laitteen ilmoitusmarkkinointiyleisöjä. 

Voit poistaa uudelleenmarkkinoinnin pysyvästi käytöstä useilla laitteilla poistamalla räätälöinnin käytöstä Google-tililläsi. Seuraa tätä linkkiä: https://adssettings.google.com/  

Henkilötietojen Yhdysvaltoihin siirron vuoksi tarvitaan lisäsuojamekanismeja GDPR:n tietosuojan tason varmistamiseksi. Tämän varmistamiseksi olemme sopineet toimittajan kanssa vakiomuotoisista tietosuojalausekkeista GDPR:n Art. 46.2 c ja Nämä velvoittavat tietojen vastaanottajan Yhdysvalloissa käsittelemään tietoja Euroopassa vallitsevan tietosuojan tason mukaisesti. Tapauksissa, joissa tätä ei voida varmistaa edes tällä sopimuspidennyksellä, yritämme saada lisävakuutuksen vastaanottajalta USA:ssa. 

Lisätietoja ja tietosuojasäännökset ovat Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://www.google.com/policies/technologies/ads/

14 FACEBOOK CUSTOM AUDIENCES

Käytämme verkkosivustollamme ”Facebook Custom Audiences” -ohjelmaa, joka on Facebook Ireland Ltd:n, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland (jäljempänä ”Facebook”) uudelleenmarkkinointityökalu. Facebook Custom Audiences antaa meille mahdollisuuden näyttää kiinnostuksiin perustuvia mainoksia, niin sanottuja ”Facebook-mainoksia” verkkosivustomme vierailijoille, kun he vierailevat Facebookissa tai muilla verkkosivustoilla, jotka myös käyttävät Facebook Custom Audiences -sivustoja. Tähän tarkoitukseen käytetään samannimisen toimittajan Facebookin (katso yllä) pikseliä (Facebook-pikseliä). 

Facebook Pixel antaa Facebookille mahdollisuuden näyttää mainoksiamme Facebookissa, niin sanottuja Facebook-mainoksia, vain niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat vierailleet sivustollamme, erityisesti niille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta verkkotarjontaamme kohtaan. Tässä tapauksessa Facebook-pikselin avulla voidaan myös tarkistaa, onko käyttäjä uudelleenohjattu sivullemme klikattuaan Facebook-mainoksiamme. Facebook Pixel käyttää muun muassa evästeitä eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti laitteesi selaimen välimuistiin. Jos olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, vierailusi verkkotarjoukseemme rekisteröidään käyttäjätilillesi. Sinusta kerätyt tiedot ovat meille anonyymejä, joten niiden perusteella emme voi tehdä johtopäätöksiä käyttäjän henkilöllisyydestä. Facebook voi kuitenkin linkittää nämä tiedot Facebook-tiliisi. Jos sinulla on Facebook-tili ja olet rekisteröitynyt, Facebook voi liittää käyttäjätilisi kyseiseen vierailuun. 

Käyttämällä ”Facebook Custom Audiences” -toimintoa yhdessä Facebook Pixelin kanssa, selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Facebook-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Facebookin Facebook Custom Audiencesin avulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön. Tietojemme mukaan Facebook saa meiltä tiedon, että olet vieraillut verkkosivustomme kyseisessä osassa tai napsauttanut mainosta. Jos sinulla on Facebook-tili ja olet rekisteröitynyt, Facebook voi määrittää käyttäjätilin vierailulle. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Facebookiin tai et ole kirjautunut sisään, on mahdollista, että Facebook löytää ja tallentaa IP-osoitteesi ja muut tunnistusominaisuudet. 

Käytämme Facebook Custom Audiencesia markkinointi- ja optimointitarkoituksiin, erityisesti sijoittaaksemme sinulle osuvia ja kiinnostavia mainoksia ja siten parantaaksemme tarjontaamme ja tehdäksemme siitä kiinnostavampaa sinulle käyttäjänä. Facebook Custom Audiencesin ja Facebook Pixelin oikeusperusta on GDPR:n artiklan 6.1 a mukainen suostumus. 

Olemme solmineet palveluntarjoajamme Facebookin kanssa tilaustenhallintasopimuksen, jossa sitoudumme suojaamaan asiakkaidemme tietoja emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. 

Koska henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, tarvitaan lisäturvatoimenpiteitä GDPR:n mukaisen tietosuojan tason varmistamiseksi. Tämän takaamiseksi olemme tehneet toimittajan kanssa GDPR:n art. 46. ​pykälän ​2 c mukaisia ​​vakiosopimuslausekkeita. Nämä velvoittavat tietojen vastaanottajan Yhdysvalloissa käsittelemään tietoja Euroopassa vallitsevan suojatason mukaisesti. Tapauksissa, joissa tätä ei voida taata edes tämän sopimuksen pidentämisen kautta, yritämme saada lisävakuutuksen vastaanottajalta Yhdysvalloissa. 

Lisätietoa Facebookin tietosuojasta löytyy seuraavalta Facebookin sivustolta: https://www.facebook.com/about/privacy 

Lisätietoa Facebook Pixelin tietosuojasta löytyy seuraavalta Facebookin sivustolta: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616 

On mahdollista poistaa Facebook Custom Audiences käytöstä Pixelin kautta kirjautuneilta käyttäjiltä: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_

Lisäksi voit poistaa käytöstä evästeet, joita käytetään alueen määrittämiseen ja mainontatarkoituksiin seuraavilla verkkosivustoilla:  

http://optout.networkadvertising.org/  

http://www.aboutads.info/choices  

http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ 

Haluamme muistuttaa, että tämä asetus poistetaan myös, jos poistat evästeet.  

*** 

Viimeksi päivitetty:  2021-05-02