IT & Infrastructure Specialist – Operations Magnus Eikemo Stavik

Min rolle i Easee

Jeg jobber for at IT-hverdagen til mine kollegaer i Easee skal gå så sømløst som mulig. Jeg får også være med å hjelpe de flotte kundene til Easee.
Easee lar meg være kreativ, noe som jeg elsker.

Litt om meg

Jeg er opptatt av teknologi og er alltid på utkikk etter det nye.

Easee er fokusert på fremtiden, og jeg vil være med å forme den også. På fritiden er jeg glad i å trene, lage mat og være med familien min. Har også stor lidenskap for spill, alltid digget det, og kommer alltid til å gjøre det! Spør meg om noe spillrelatert, og jeg har svaret!

Bakgrunn

Jeg har fagbrev innen IT. Tidligere har jeg jobbet som IT-support i Stavanger Kommune. Erfaring som selger har jeg også fra da jeg jobbet i Kjell&Co. Jeg har vært vikarlærer på en videregående skole i nesten et halvt skoleår. Der fikk jeg lært bort mine egne IT-kunnskaper, og lærte masse selv. De siste 2 årene har jeg jobbet i barnehage på den avdelingen med de yngste barna. 

Jeg har gjort mye forskjellig opp igjennom, men jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg nå jobber hos Easee.

Har aldri vært mer spent på hva fremtiden bringer.

 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.