Recruiter – Operations Jan Christian Torbjørnsen

Min rolle i Easee

Bio

Som rekrutterer så vil jeg finne de menneskene som ikke bare passer inn, men som kjenner tilhørighet til vår kultur og Easee familie. De som har styrken til å utvise ydmykhet, åpenhet, sårbarhet og kjærlighet. De som har lidenskap som er større enn seg selv og en disiplin til å ta eierskap.  

Selv så brenner jeg lidenskapelig for personlig utvikling. Fra min tid i forsvaret så lærte jeg tidlig at mental styrke er noe en lærer og må praktisere over tid for at det skal bli en vane. Elsker å erverve meg ny kunnskap og inspirasjon for personlig utvikling fra mennesker, bøker, pod-caster osv. Det jeg kan i dag er bra nokk, men ikke i morgen. 

 

Min bakgrunn

Jeg har jobbet flere år i forsvaret, hvor jeg har besittet flere stillinger og deltatt i internasjonale operasjoner. Videre så har jeg jobbet mange år i Nordsjøen, primært med brønntesting for Expro Norway. Der vi har hatt jobber for utallige kunder på mange forskjellige installasjoner. Parallelt med dette så har jeg jobbet som innleid instruktør for Norsk senter for offshore opplæring.

Jeg kjenner på stor stolthet over å få være en del av denne fantastiske Easee familien. Og en enorm takknemlighet over å bli gitt tillitten til å utøve min lidenskap i dette selskapet. Å starte i Easee føles ikke som en ny jobb, mer et kall. 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.