Product Manager – Utvikling & Innovasjon Tina Rødland

Min rolle i Easee

Som Product Manager har jeg ansvar for en produktportefølje og deres livssyklus. Jeg er glad i data og teknologi og synes det er spennende å jobbe med produktutvikling som skal revolusjonere fremtidens strømnett!

Bakgrunn

Jeg har en bachelor fra Handelshøyskolen BI og master i innovasjon og entreprenørskap fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), med utveksling i Paris, Sevilla og Houston.

Etter studiene begynte jeg hos Bisnode som kunne by på flere stillinger og fagområder. Jeg jobbet hovedsaklig som Product Manager i tre år med markedsdata, hvor vi blant annet benyttet data fra Motorvognregisteret til å optimalisere direkte markedskommunikasjon for flere kjedeverksteder. De siste 4 årene jobbet jeg som Project Leader med kreditt- og risk data mot flere banker. 

Eier et flipperspill (twilight zone) og hadde bryllupsfest på Tilt i Oslo (med masse flipperspill og shuffle) og på en elektrisk båt i Oslofjorden.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.