Product Specialist – Utvikling & Innovasjon Tor Erik Skårdal

Min rolle i Easee

Jeg er en del av et ambisiøst, dedikert og voksende produkt-team i Easee, hvor jobben min som produktspesialist er å ha full kontroll og koordinere prosessen fra en idé til et ferdig produkt. Dette er produkter som både installatør og sluttkunde tar i bruk. 

Som person har jeg vært opptatt av hvordan ting virker og henger sammen. Jeg elsker å lære noe nytt og er nysgjerrig av natur. 

Dette er hverdagen min på jobb – det blir ikke mye bedre enn det.

Bakgrunn

Jeg har faktisk studert noe så utradisjonelt som romteknologi på Andøya i Nordland, før jeg gikk i lære offshore og tok fagbrev som montør innen telekommunikasjon. Etter noen turer offshore tok jeg en bachelor i elektronikk og kommunikasjonsteknologi, ved Universitetet i Stavanger.

Før jeg kom til Easee jobbet jeg i 4 år med smarthus-teknologi i en start-up fra Stavanger. Også kjent som Futurehome!

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.