Motion Designer – Utvikling & Innovasjon Steinar Nedrebø

Min rolle i Easee

I min rolle som motion designer i Easee jobber jeg blant annet med å tydeliggjøre vår produktlinje gjennom 2D & 3D-animasjoner. Designet skal være tidsriktig, reflektere vårt kvalitetsnivå og speile våre ambisjoner. For meg er det viktig at ting henger sammen, og at innholdet vi lager gir verdi til kunden gjennom både bruksområder og produktforståelse. Jeg er uten tvil på rett plass i Easee. Det er design, kommunikasjon og profilering jeg brenner for, og her får jeg både ta del hele i prosessen og komme med viktige beslutninger for hvordan sluttresultatet blir.

Jeg har en bakgrunn innen teknisk 3D visualisering med over fem års erfaring fra olje- og gass-sektor i Stavanger. Her har jeg jobbet mye med å lage tekniske animasjoner og illustrasjoner for flere av de største energiselskapene, samt bistå dem i prosess, konsept og kommunikasjonsbehov.

I 2011 bestemte jeg meg for å ta en mastergrad (MFA) i digital kunst fra School of Visual Arts i New York, hvor jeg fikk god faglig kompetanse innenfor grafisk design og digitale medier. Jeg har opparbeidet meg 6 års erfaring som freelancer i New York hvor jeg jobbet som compositor på prosjekter for klienter som Google, Samsung, Microsoft, Nike, Pizza Hut, Verizon, Herbal Essences. Samt artister som Ariana Grande og Pharell Williams, i noen av verdens ledende produksjonsselskap.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.