Head of Recruitment – Operations Maruan Tammaoui

Min rolle i Easee

Som Recruiter er min oppgave å finne de rette menneskene til våre ledige stillinger og sikre gode rekrutteringsprosesser fra start til slutt. Våre verdier og vår bedriftskultur skal gjenspeiles i alt vi foretar oss, også våre rekrutteringsprosesser, og jeg gjør mitt ytterste for å ivareta alle involverte parter og skape gode kandidatopplevelser.  

Min bakgrunn: 

Av utdanning har jeg en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Under studiet fattet jeg stor interesse for de mellommenneskelige relasjonene innad i organisasjoner, og valgte derfor i etterkant å bygge på med enkeltemner innen personalledelse. Jeg har i etterkant av studiene fått meg bred og variert arbeidserfaring innen rådgivning, lederstøtte, rekruttering og drift. De siste årene før jeg startet i Easee har jeg hovedsakelig jobbet med karriereveiledning av mennesker i arbeidsrelaterte endringsprosesser.   

Som person er jeg løsningsorientert, engasjert og stortrives i rollen som støtteperson og motivator. Hos Easee får jeg muligheten til å jobbe i et dynamisk arbeidsmiljø, med kollegaer som hver dag jobber med å bli en bedre utgave av seg selv, og som virkelig bryr seg om hverandre.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.