Head of PR – Nordics – Operations Kenneth Bjerga

Min rolle i Easee 

Jobben min i Easee handler først og fremst om å være en ressurs for selskapet og mine kollegaer. Vi skal vise verden Easee sine verdier, hvem vi er og hva våre produkter kan gjøre for å skape en bedre hverdag. 

Oppgavene mine er blant annet å lede og sikre godt PR-arbeid, og at Easee har et konsist uttrykk uavhengig av hvor vi er synlige.


Bakgrunn

Jeg tok min bachelor i media ved Curtin University i Western Australia og Lancaster University i England. En fantastisk tid jeg ikke ville ha vært foruten. Halve studielånet mitt brukte jeg på kampbilletter til Anfield. Etter studiene startet jeg som fotojournalist hjemme i Stavanger. Først i Rogalands Avis og deretter Stavanger Aftenblad.  

Veien videre gikk til Adecco Norge. Her jeg jobbet som markedskoordinator for region Rogaland, og var med på å sette selskapet på kartet i en jungel av bemanningsbyråer. Jeg ble senere plukket opp av en av mine kunder, Halliburton Skandinavia, i rollen som kommunikasjonsrådgiver. 

Før jeg kom til Easee var jeg kommunikasjonsansvarlig ved en av Norges største kulturelle institusjoner: Tou i Stavanger Øst. En smeltedigel av kulturelt innhold og et samlingspunkt for alle som er interessert i kultur. 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.