Support – Operations Andreas Jotorp

Min rolle i Easee

Født og oppvokst i Västerås, Sverige.
Har ofte blitt beskrevet som glad og positiv, og håper at de som har vært snille og beskrevet meg sånn har rett.  

Jeg har under mitt relativt korte arbeidsliv tilegnet meg en hel del ulike erfaringer. Tidligere som båt-mekaniker, hotellvert og en hel rad andre jobber innenfor og utenfor Skandinavia. De to siste årene før jeg begynte i Easee jobbet jeg i Tesla og avsluttet der som Operations Co-ordinator i Stavanger.

Er det noe jeg har tatt med meg fra mine jobberfaringer og reiser, er det at opplevelser betyr alt. Uansett hva man driver med, er det gull verdt å gi andre folk en god opplevelse. Det er også derfor jeg nå er i Easee, hvor min rolle handler om å hjelpe til og gi alle våre kunder god service. Jeg brenner for at våre kunder og partnere skal få den beste mulige og minneverdige opplevelse med oss som selskap og våre produkter.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.