Head of Sales Operations – Operations Chris Jenssen

Min rolle i Easee 

Min rolle i Easee handler om å gjøre hverdagen til mine kollegaer så sømløs og givende som mulig. Jeg tilrettelegger for at teamet vårt på salg i Norge får et best mulig utgangspunkt til å være tilstede for våre kunder og deres behov. Samtidig er visjonene vi har som selskap høyt oppe i dagen. Både i forhold til å forme fremtidens strømnett, men også det å skape fremtidens arbeidsplass. Det inspirerer meg og mine kollegaer hver dag!

 

Bakgrunn

Jeg studerte Bachelor i Markedsføring på Handelshøyskolen BI I Bergen, og startet i VVS-industrien etter endte studier. Reisen tok meg videre til Stavanger da min kone er herfra og jeg gikk videre til olje og gass. Det var allikevel min interesse for grønn og fornybar energi som gjorde at jeg valgte å følge hjertet – og snudde helt om i hva jeg skulle jobbe med. Denne tankegangen førte meg til Easee – og det er jeg stolt over!

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.