Chief Financial Officer – Operations Maren Thu

Jeg har alltid fokusert på at det skal være kjekt å gå på jobb, samtidig som det forventes kvalitet i leveransene. Trivsel og tilhørighet er viktig for å fremme samarbeid og få den enkelte til å yte «det lille ekstra» når det kreves.

I Easee vil jeg si dette er spesielt viktig, siden mye er nytt og veien i stor grad blir til mens man går.

Min rolle i Easee er kort oppsummert å ha stålkontroll på økonomien. Jeg har langt fra alle svarene selv, men håper å være en god sparringpartner internt, samt å kunne bruke mine tidligere erfaringer og relasjoner til å være med og bygge en solid plattform for videre vekst. Ved å fokusere på å gjøre ting riktig fra starten, unngår vi mye ekstra arbeid og frustrasjon rundt neste sving. 

Bakgrunn:

Først utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Agder, med spesialisering innen organisasjon- og endringsledelse. Etter fullført utdannelse jobbet jeg fem år som revisor i PwC. Hadde ett års studiepermisjon og fullførte Master i revisjon og regnskap ved NHH i 2009.

Veien gikk videre til Seadrill-konsernet hvor jeg ble eksponert for mange forskjellige oppgaver og utfordringer, i Norge og utland, i gode og dårlige tider. Siste stopp ble å lede finansavdelingen i Seadrill Europe.

Å bevege meg bort fra olje og gass og nå heller bruke mitt engasjement i en fremtidsrettet og nytenkende bransje, føles veldig riktig. Easee har et genuint ønske og ambisjon om å gjøre en forskjell, noe jeg på sikt også tror vi vil gjøre.  

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.