Chief Marketing Officer – Operations Martin Langeland

Bakgrunn

Jeg tok utdannelsen min først i økonomi og administrasjon på BI i Oslo, med spesialisering i logistikk før jeg gikk videre og tok mastergrad på Hawaii Pacific University i endringsledelse. Etter studiene begynte jeg å jobbe i Tesla hvor jeg jobbet meg oppover i systemet og til slutt endte i ledergruppen i Europa for delivery operations med ansvar for Norden. Da jeg var ferdig i Tesla hadde jeg behov for faglig påfyll og jobbet en periode i Norges fremste miljø for dokumentert forbedringsarbeid i Karabin som seniorkonsulent. 

Min rolle i Easee

Jobben jeg har nå kan kort beskrives som min drømmejobb. Jeg leder arbeidet i forhold til markedsføring og kommunikasjon og skal samtidig sørge for at vi ikke mister oss selv i den veksten vi har. Vi skal tørre å tenke nytt, og vi skal vise verden hva vi står for. 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.