Partner Account Manager – Commercial Dennis Olsen

Min rolle i Easee

Jeg er ansatt i Easee som PAM og har i hovedsak ansvar for Østlandet, men uansett hvor i landet dere holder til så er jeg behjelpelig med å løse deres problemer og hjelpe dere med å vokse sammen med oss for å oppnå de resultatene vi ønsker sammen. Jeg er alltid blid og ærlig for å gjøre dagen til alle rundt meg litt bedre enn dagen igår. Det gir meg motivasjon og inspirasjon når jeg ser de rundt meg smile, da vet jeg at vi gjør noe riktig. Livet handler om så mye mer enn bare jobb. Det handler også om å trives og det handler om å ha det hyggelig. I søket etter lykken alle er på jakt etter så er det ett godt utgangspunkt å smile. 

Bakgrunn

Jeg er alltid på jakt etter å utvikle meg som person og bli en bedre utgave av meg selv. Min første jobb fikk jeg da jeg var 12 år gammel. Da startet jeg som butikkmedarbeider på Coop Obs bak foreldrene mine sin rygg, da de var på ferie i Spania. Det utviklet seg til å bli ett langt og fint arbeidsopphold hvor jeg ble omtalt som en solstråle av kunder og kollegaer. Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å jobbe, hjelpe kunder og pushe det lille ekstra. Senere har jeg har jobbet med dør til dør salg, telefonsalg, B2B, B2C, jeg har vært ansatt som daglig leder i over 1 år og også drevet eget firma. Idag er jeg i Easee og ser for meg å være med dette fantastisk selskapet i mange, mange år fremover. 

 


My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.