Head of Easeeneering – Utvikling & Innovasjon Daniel Ahlberg

Min rolle i Easee

Jag likte meg aldrig i skolan.
Det var for mye teori og lærere som sa til meg hvordan ting skal gjøres uten å tenke på om det er den beste måten for meg å gjøre det. Det er noe jag reflektert over når jag blitt eldre og forstod at det var akkurat det som var problemet med skolan.

En av de beste tingene med å jobba i Easee, er at her har alle muligheten å selv velge hva som er beste måten å utføre jobben på og samtidig veta at kollegene støtter og hjelper til når det trengs.

På fritiden liker jag meg selv best på fjellet eller i naturen der jag kan klatre, stå på ski, fiske, springa eller sykle.

Bakgrunn 

Jag har ikke noen spesiell utdannelse, studerte til å bli elektriker på vidaregående men det var ikke noen jobb når jag var ferdig utdannet. Så det ble først ett par år i Svenska Försvarsmakten, før jag oppdaget min lidenskap for salg og kundeservice.

Før jag startet i Easee så jobbade jag fem og ett halvt år i Tesla. Der jobbet jag med litt forskjellig innom kundeservice, salg, opplæring og lading. 

Easee er ett helt fantastiskt selskap å jobbe i dersom man liker utfordringer og er villig å utfodre seg selv til å bli en bedre utgave av seg selv. 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.