Chief Design Officer – Our founders Steffen Mølgaard

Min rolle i Easee

Gitt mine danske røtter har jeg fra tidlig barndom vært omringet av den danske designkulturen og har der gjennom fått en nyansert forståelse av nøkkelelementene i skandinavisk design: enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Produktene som jeg husker gjorde mest inntrykk på meg var B&Os Beomaster designet av Jacob Jensen og B&Os nydelige TV, som automatisk vendte seg til sin posisjon når det ble slått på og samtidig presenterte bilde på skjermen ved å åpne opp skjermen fra midten og ut til sidene. Husker også at fjernkontrollen var utrolig tung og kald å holde i hendene mine, men samtidig var knappene myke og behagelige. Her var det ingen tvil om at brukeren hadde vært i fokus under designprosessen, men det skulle jeg først finne ut mange år senere.

I 2011 fikk jeg min master i industridesign fra Arkitektur & Design – Aalborg universitet, Danmark. Allerede under utdannelsen og i årene etter har jeg designet og utviklet forskjellige elektroniske produkter og hver gang med brukeren i fokus. For meg handler design om å skape verdi for andre mennesker ved å forstå deres behov, ønsker og enda viktigere – deres drømmer!

Som designsjef i Easee er det mitt ansvar å ta vare på design- og innovasjonsaspekter for selskapets produkter og tjenester. En naturlig del av arbeidet mitt består i å forstå problemstillinger og omdanne de til visuelle løsninger, som er enkle, funksjonelle og estetiske, samtidig som at de la seg produsere og tilfredsstiller kundenes behov.

I Easee er design og estetikk høyt prioritert. Det er en av de tingene vi ønsker å differensiere oss på, på lik linje med vår teknologi og kultur – men ingenting er viktigere enn menneskene – når alt kommer til alt, så er det de som er Easee!

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.