Head of Delivery – Supply Chain Hallgeir Kjellesvik

Min rolle i Easee 

 Min rolle i Easee handler om å finne gode leveranse & ordre systemer for våre kunder og produkter, både nasjonalt og internasjonalt. Våre produkter skal være en del av en sømløs og smidig prosess. Målet er at produktene våre skal finne sine lykkelige eiere på en måte som skaper begeistring og engasjement for Easee som produsent og samarbeidspartner. Det skal ligge i vårt DNA å hele tiden søke etter de mest optimale løsningene, der bærekraft og miljø står i fokus. 

Bakgrunn

Jeg er utdannet økonom fra Handelshøyskolen i Trondheim med bachelor i finansiell styring og har i over 20 år jobbet med salg og varehandel. Før jeg startet i Easee var jeg Salg & Driftssjef for Stubo AS, som var en del av Bohus-systemet. Herfra tar jeg med meg masse god læring og erfaring inn i min nye rolle.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.