Lead Site Reliability Engineer – Software Engineering Magnus Haugaasen

Min rolle i Easee

I Easee har jeg ansvaret for infrastrukturen som alle våre løsninger kjører på i skyen. Hovedfokuset mitt er å bygge infrastruktur som kan ta seg av det trykket den vanvittige veksten til Easee legger på datasystemene som kjører i bakkant.


Bakgrunn

Jeg er utdannet Master of Information Technology fra Queensland University of Technology og har siden 2006 jobbet med både frontend- og backendutvikling. De seneste årene har jeg spesialisert meg på Amazon Web Services (AWS) som er Easee sin valgte skyplatform, noe som er grunnet til at nettopp jeg havnet i Easee.


Det beste med å jobbe i Easee

Menneskene såklart! Det å få være med å utvikle morgendagens produkter for morgendagens strømnett sammen så flinke og flotte mennesker er et privilegium.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.