Caretaker & Coordinator – Software Engineering Veronica Maria Andersson

Min rolle i Easee

Kort fortalt er min rolle i Easee å sørge for at driften går på skinner. Jeg sørger for at vi jobber i nåtid og alltid tenker hvordan vi kan prestere bedre, og levere bedre. Jeg jobber tett med mine kollegaer og sørger for at vi har sømløs arbeidshverdag, hvor riktige ressurser og verktøy er tilgjengelig for våre ansatte. Kulturbygging og kvalitet i leveranse skal gå hånd i hånd, også når vi skalerer og ekspanderer i den store verden – Easee-kulturen kjenner ingen grenser. Det gir oss frihet og kreativitet – fremfor begrensninger og kortsiktige løsninger.

Bakgrunn 

Jeg er født på den svenske vestkysten og har vokst opp på en jordbærgård. Det har gitt meg en forståelse av arbeidsmoral og felleskapstankegang tidlig i livet, og som er veldig i tråd med våre verdier i Easee. Derfor er det nok ikke helt tilfeldig at jeg jobber akkurat her. Jeg er ellers veldig familieorientert, elsker yoga, svensk krim og norsk sjømat!

Det var først og fremst naturen som lokket meg til Stavanger. Her begynte jeg på Master i Ind.øk fra Universitetet i Stavanger, som bygget på Bachelor som logistikkingeniør fra Høyskolen i Borås. Parallelt med studiene startet jeg i Bilfinger Industrier, hvor jeg jobbet med strategisk innkjøp og hadde fokus på digitalisering og prosessforbedring. Etter fire år, hvorav to som leder for Supply Chain avdelingen, føltes det på hele kroppen at det var dags for et grønt skifte og reisen gikk videre til Lyse-konsernet. I Lyse hadde jeg flere roller og ble eksponert for mange spennende utfordringer, fremst innenfor forbedrings- og digitaliseringsprosjekt. 

De siste årene har jeg satt stor pris på å være en del av noe som er både fremtidsrettet og samfunnsnyttig. Er veldig stolt av å vær en Easee’er og gleder meg til å være med på å forme framtidens strømnett, og ikke minst; bidra i prosessen om å revolusjonere fremtidens bedriftskultur!

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.