Lead Cloud Developer – Software Engineering Eirik Ottesen

Min rolle i Easee

Min jobb som Lead Cloud Developer handler om å få laderen til å snakke med andre. Jeg skriver kode for å gjøre det mulig for eksterne å kontrollere laderen slik, og legger til rette for at eksisterende systemer skal ha mulighet for og snakke med utstyret vi leverer. Dette kan være partner-apper eller andre styresystemer som trenger en god kommunikasjonskanal med våre produkter.

 

Bakgrunn

Jeg er opprinnelig fra Fosnavåg i Møre og Romstal, en plass som hovedsaklig livnærer seg av fiskeri, supply og skipsindustri. Etter endt Informatikkmaster fra Universitetet i Bergen, flyttet jeg til England. Der jobbet jeg for Imagination Technologies og fikk mye industrierfaring med systemintegrasjon og automatisk testing, både av software og hardware. Når vi fikk vårt første barn ble trangen til å returnere til Norge stor, og endte dermed opp i Stavanger. Etter returen jobbet jeg en stund som konsulent i Webstep, og etter hvert videre til Easee som innleid konsulent. Nå er jeg fast ansatt i Easee etter et sterkt ønske om å delta videre i reisen til Easee!

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.