Senior Cloud Developer – Software Engineering Morten Holst Øvrebø

 

Min rolle i Easee:
Min jobb er å skrive koden som driver skyen.  Hovedsaklig skriver jeg backend og infrastrukturkode, men hvis det er fredag og primtallsuke så kan jeg frekke meg til med litt frontend. Har en tanke om at kode først og fremst skal være best mulig for brukeren.  Men jeg er lidenskapelig opptatt av at den “neste” utvikleren som skal ta i koden også skal være fornøyd.Bakgrunn:
Skulle bli marinbiolog, men fant fort ut at marinbiologi betydde dissekering av fisk og fiskefor, og ikke filming av havskilpadder utenfor Galapagos. Underveis hadde vi noen datafag og fant fort ut at jeg koste meg mye mer ned i datamaskinen sine innvoller. Det ble derfor en master i programvareutvikling ved Universitetet i Bergen.  

 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.