Operasjonell CTO – Software Engineering Stian Øien

Min rolle i Easee

Av natur er jeg en problemløser, verdenen vi lever i er fylt med store og små problemer, vi utsettes daglig for friksjon! Jeg elsker å finne løsninger på disse problemene. I møte med folk leter jeg alltid etter en løsning for å forbedre deres hverdag. Forenkling er viktig, et godt produkt er noe man lever med uten at man nødvendigvis må forholde seg til det, det er først når du ikke har det tilgjengelig at du skal kjenne på et savn og en mangel. Mitt mål er å skape noe som man rett å slett ikke kan leve uten!

Jeg elsker å jobbe i team for å sammen finne gode løsninger, det er kombinasjonen mellom ulike menneskers erfaringer og kompetanse som ofte er det som skal til for å finne den beste løsningen på problemet.

 I Easee jobber jeg for å skape den beste kundeopplevelsen som mulig!

Min bakgrunn:

Jeg har fagbrev som FU-operatør og har jobbet i subsea bransjen både onshore og offshore i over 13 år. Jeg har alltid hatt en ekstrem interesse for teknologi jeg har blogget, drevet nettsamfunn om emnet og har jobbet som produktsjef for smarthus leverandøren Futurehome de siste 4 årene før jeg begynte i Easee. Fritiden benyttes for det meste sammen med familien, jeg er gift og har to flotte døtre. Jeg er dårlig til å spørre om hjelp, jeg liker å prøve å få ting til selv og har kanskje mer verktøy i garasjen enn jeg egentlig trenger.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.