Lead Cloud Developer – Software Engineering Bjarte Skjørestad

Min rolle i Easee

Jobber i Easee med utvikling av skyløsninger og verktøy for support, partnere og områdeeiere.

Kom til Easee etter mange år i både energi, som konsulent og i oljeindustrien. Har jobbet med det meste innen utvikling; mobil, websider, back-end, applikasjoner og multimedia produksjon. Lært det meste selv og liker å finne ut av utfordringer som kommer i jobb eller på privat. Liker å tenke utenfor de normale rammer og trender for å finne det som passer best med tanke på tid og verdi det gir.

Er veldig opptatt av å skape gode verdier for de som tar i bruk det vi lager og at det fungerer som det skal og når det trengs.

Startet med Delphi (versjon 3) som første programmeringsspråket, så videre med PHP, JavaScript, ActionScript, C#, Python og en haug med andre teknologier og rammeverk som støttet opp rundt dette.

På privaten liker jeg å pusse opp huset, finne ut av hvordan å best løse utfordringer som kommer med det, planlegge hvordan ting skal bli og få mest mulig ut av det man har tilgjengelig. Bruker mye YouTube for å finne ut av hvordan å gjøre ting samt SketchUp for å planlegge og sjekke at ting passer sammen bra.

 

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.