Senior Product Specialist – Firmware – Software Engineering Kjell Kristian Torgersen

Min rolle i Easee

Jeg jobber med å utvikle programvaren som er i laderen vår. Laderen har flere programmer som gjør det som kreves for å lade, passe på sikkerhet, måle strøm og spenning, sende informasjonen til brukere gjennom “skyen” og mye mer…

Bakrunn

Har siden jeg var ganske liten vært fascinert av og opptatt av å forstå hvordan teknologi og mye annet fungerer.

Holdt på mye med programmering og elektronikk på hobbybasis før jeg fant ut at jeg ville studere elektronikk/programmering på universitetet.

Fullførte elektroingeniør på Universitetet i Stavanger 2009, deretter mastergrad i kybernetikk i 2011.

Har deretter jobbet mye med programmering. Både embedded og PC-programmering (brukergrensesnitt i .Net/C#). Har mesteparten av karrieren programmert på brønnintervensjonsverktøy med høytemperaturselektronikk.

Min største lidenskap (faglig) er å kunne jobbe på prosjekter hvor en kombinerer teori, analog og digital elektronikk, embedded-programmering og PC programmering. Dette slik at en kan få samspillet mellom analog og digital elektronikk, firmware som kjører på den digitale elektronikken og programvare som kjører på PC/Cloud best mulig.

Er ikke redd for å bruke matematikk (signalbehandling, least squares…), reguleringsteknikk og annet for å kunne få mest mulig ut av hardware og software når det trengs.


Utenom det, så er jeg både radioamatør (LA8DTA) og glad i Linux.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.