Quality Assurance Engineer – Software Engineering Martin Gjerde

Min rolle i Easee

Jeg er en person som liker å holde meg travel for å få gjennomført alt jeg har på planen. Hvis jeg ikke har det hektisk, så kan jeg lett drøye ting for mye. Etter flere sommer -og deltidsjobber hos forskjellige bedrifter har jeg funnet en arbeidsplass som virkelig lytter – og ikke bare hører – på det jeg føler og vil få sagt. 

Hos Easee så kjenner jeg at, selv om jeg er student, kan utvikle meg karrieremessig og legge opp arbeidet på en fleksibel måte på samme tid. Så selv om jeg liker å holde meg travel, er det aldri noe jeg ikke vil gjøre på jobb. Aldri har jeg hatt en opplevelse som den jeg har fått erfare ved å jobbe for Easee, hvor jeg har mer lyst til å sitte på kontoret og jobbe enn å få unna andre gjøremål.

Personlig så liker jeg å svømme, er veldig sosial og elsker å møte nye mennesker og personligheter fra forskjellige land og kulturer.

 

Bakgrunn

Jeg har fagbrev som automatiker, utdannet som ingeniør med bachelorgrad i automatisering og elektronikkdesign og studerer en master i kybernetikk og robotteknologi ved Universitetet i Stavanger. Jeg har tidligere arbeidserfaring som alarmoperatør, vekter, support og diverse roller innen jobb som test ingeniør og utvikler.

My colleagues Easeetonians

Short about Easee AS

Easee was created in January 2018 by three entrepreneurs with a powerful vision of shaping the power grid of the future while becoming a pioneer for what a modern corporate culture should be. We started by creating the world’s smartest charging robot for electric cars and are now working to offer our customers an entire ecosystem that will give them a seamless experience from A to Z.